Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki drobiowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
pieczarki 3 szt.
papryka czerwona 1/2 szt.
cebula
długie, drewniane patyczki do

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki drobiowe

Pierś z kurczaka pokroić w kwadraciki (ok 2 cm) i doprawić wedle uznania
, pieczarki pokroić na pół, paprykę w kwadraciki ok. 2 cm, cebulkę w grube kawałki. Na patyczki nadziewać na zmianę mięso , pieczarki, paprykę cebulkę i mięso. gotowe szaszłyki posolić i upiec na grillu, lub w mikrofali z funkcja grilla.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pati8 21.11.2010 10:16
tak smacznie wyglądają:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak