Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane sznycle z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser żółty
masło
jajko 2 szt
olej
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
przyprawy
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane sznycle z indyka

żurawinę namoczyć w miseczce z wodą około 30 minut. Filety cienko rozbić, każdy kawałek posolić i popiepryzć po czym posmarować masłem z jednej strony, rozłożyć równomiernie żurawinę i położy plaster sera żołtego. mięso zwinąć i panirować. Najpier w mące, później w roztzrepanym jajku oraz w bułce tartej. Smażyć na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak