Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, przyprawić i podsmażyć na oleju, dodać pół szklanki wina i poddusić około 5 minut, dodać cebule posiekaną w piórka, podsmażyć, dodać paprykę posiekaną w kostkę, zamieszać i dodać resztę wina. Podusić około 10 minut. dodać bulion wymieszany ze śmietaną doprawić sola i szczyptą chilli. zamieszać i dusić na małym ogniu około 10 minut. Podawać najlepiej z kaszą.

Komentarze

  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    jak u mamy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    jak u mamy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smaczny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !