pieczarki drobno posiekane podsmazyc na patelni z polowa drobno posiekanej cebuli. Filety doprawic najlepiej solą czosnkowa i pieprzem ziolowym, nastepnie jedna strone skropic cytryna, w srodek polozyc pieczarki, obsypac pietruszka i dodac ze 2 listki mięty, nastepnie zawinac ten filet i spiac wykalaczkami aby sie nie rozwinely, i odstawic na bok. Nastepnie na patelnie wlac oliwę z oliwek, podsmazyc cebulke, dodac posiekaną paprykę, podsmazyc, dodac pokrojone w kostkę pomidory i jablko, przyprawic sola, i pieprzem ziolowym, oraz szcypta chilli i octem balsamicznym. przykryc i zostawic pod przykrywka na malym ogniu. Rybe wstawic na ok. 15 minut do naczynia gotującego na parze lub zawinąć w folię i połozyć na grillu, jednoczesnie ugotowac ryż. jak sie wszytko ugotuje, to wylozycz ryż na talerz, nastepnie , warzywa a na koniec polozyc rybe uwazając aby sie nie rozwalila. sosem z ryby mozna polac ryz. zycze smacznego