Sposób przygotowania

Zacznij przygotowywanie gruszek w czekoladzie właśnie od gruszek. Obierz je, przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Pora na sos czekoladowy. Jego przygotowanie zajmie ci tylko chwilkę. Musisz roztopić margarynę, wbić do niej jajko oraz dodać cukier puder i kakao. Składniki sosu czekoladowego muszą się ze sobą dokładnie połączyć. W tym celu możesz je zmiksować. Pyszny deser jest już prawie gotowy. Ułóż gruszki na talerzyku i polej je gorącą czekoladą. Jeśli nie masz składników potrzebnych do przygotowania sosu, możesz po prostu rozpuścić czekoladę w mikrofalówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !