Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 łyżka
rzodkiewki (małe) 6 sztuk
szczypiorek usiekany 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
ogórek świeży pół sztuki
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane rzodkiewką

Jajka przekroić wzdłóż na połówki z każdej wydrążyć żółtko. W miseczce umieścić żółtka i wymieszać je z majonezem, pokrojonym ogórkiem i rzodkiewkami( w małą kosteczkę),szczypiorkiem i przyprawić do smaku. Powyższym farszem napełnić białka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariola21 21.11.2010 19:14
Dziękuje:)
ben-ka 20.11.2010 19:08
Fajny pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak