Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
chrzan 1 łyżka
majonez 2 łyżki
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka z tuńczykiem

Jajka przekroić wzdłóż na połówki z każdej wydrążyć żółtko. W miseczce umieścić żółtka i wymieszać je z majonezem, tuńczykiem, chrzanem i przyprawić do smaku. Powyższym farszem napełnić białka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 11.12.2010 05:59
ciekawy pomysł, takich jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak