Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karmelowy deser budyniowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń waniliowy 1 opakowanie
cukier 1 szklanka
woda 1/2 szklanka
śmietana kremówka 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Karmelowy deser budyniowy

Budyń przygotowujemy wg przepisu z opakowania. Wlewamy go do swojej ulubionej deserowej foremki i schładzamy. Z wody i cukru przygotowujemy karmel, dodajemy śmietanę, studzimy. Powstałym sosem polewamy budyń.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 11.12.2012 07:56
świetny deserek;)
madi356 02.01.2011 22:03
przepyszny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak