Sposób przygotowania

*przyprawy: oregano, bazylia, czosnek, cebula granulowana...

Kromki chleba smarujemy z dwóch stron masłem (dość cienko), a następnie posypujemy przyprawami i uklepujemy je, żeby dobrze się trzymały. Jeśli używamy świeżych ząbków czosnku, to kroimy je na pół i nacieramy nim kromki przed posmarowaniem masłem. Gotowe kromki kroimy w kosteczki i wrzucamy na rozgrzaną patelnię teflonową bez dodatkowego tłuszczu. Smażymy do zarumienienia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne z zupką pieczarkową!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    doskonałe sałatek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !