Sposób przygotowania

Wiśnie dokładnie odsączyć z kompotu mogą to też być mrożone. Następnie przełożyć je do głębokiego talerza tak aby był pełen i zetrzeć całą tabliczkę czekolady. Ciasto francuskie pokroić w kwadraty i na każdym jednym kawałku ciasta układać wiśnie z czekoladą. Dowolnie skleić. wierzch posmarować białkiem i posypać brązowym cukrem. piec w mocno nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika168

    pycha:), mam podobny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ślicznie wyglądają !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !