Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba pieczona w foli

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 4
masło 2 łyżki
koperek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: ryba pieczona w foli

filety (ja miałam filety z mintaja) nacieramy świeżomielonym pieprzem z obu stron, układamy na brytfance wyłożoną folią auluminiową, posypujemy przyprawą do ryb oraz posiekanym koperkiem (świeżym lub mrożonym) na każdy filet układamy ok pół łyzki masła, folie szczelnie zawijamy, do brytfanki mozna wlac pół szklanki wody aby nic nie przywarło, pieczemy ok 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 09.06.2011 22:19
świetny pomysł
Katarzyna156 24.01.2011 21:52
smaczna rybka :)
rybka 10.12.2010 17:26
pyszne
Mati13 24.11.2010 17:22
wyglada smakowicie
MAR3STA 20.11.2010 23:26
świetna rybka!
Grażyna13 20.11.2010 16:59
Pyszna rybka !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak