Sposób przygotowania

Papryki włożyć do gorącego piekarnika i opiekać 20 minut do czasu, aż skórka zbrązowieje i zacznie odstawać. Ostudzić. Zetrzeć żółty ser, wymieszać z jajkiem i fetą, doprawić do smaku. Papryki obrać ze skórki, przekroić na połówki, usunąć nasionka, napełnić farszem. Ułożyć w formie żaroodpornej, skropić oliwą. Zapiekać 40 minut w 180 stopni. Udekorować pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny pomysł :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    NADZIEWANE SĄ SMACZNE
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pomysł!
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Często przeze mnie robione :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !