Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka Bonduelle

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
cebulka marynowana 2 słoiki
mieszanka indiana bonduelle 1 puszka
młoda marchewka bonduelle 1 puszka(drobna marchewka)
szynka gotowana 250 gram
majonez do smaku
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka Bonduelle

Wsystkie składniki wrzucić na sitko i odcedzić. Szynkę pokroić w małą kostkę. Wszystkie składniki wrzucić do miski i wymieszać z majonez. Doprawić do smaku.

Sałatka idealna na zimowe dni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak