Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi w rulonach z szynki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi 8 szt.
szynka ugotowana 2 plastry
sałata 4 liście
papryka mielona 2 łyżeczki
sól, pieprz do smaku
natka pietruszki 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi w rulonach z szynki

Szparagi ugotować,odsączyć,ostudzić..Położyć po cztery szparagi na każdym plasterku szynki.Przyprawić i zawinąć w rulony,wyłożyć półmisek liścmi sałaty,na nim położyć rulony jeden koło drugiego.Schłodzić w lodówce,posypać papryką i pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 20.11.2010 10:39
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak