Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w panierce z pieprzem kolorowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1 sztuka
bułka tarta pikantna 50 gram
olej do smażenia
pieprz kolorowy mielony łyżka
ryba 500 (biała, filety)

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w panierce z pieprzem kolorowym

Rybę odmrażamy nacieramy pieprzem, panierujemy w jajku i bułce tartej, smażymy na rozgrzanym oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 30.07.2011 17:59
dobre
Zoso 20.11.2010 13:01
lubie taka panierke :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak