Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka grzybowo-fasolkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
zielony groszek 1/2 puszka
sól
pieprz
majonez 4 łyżki
grzyby 1/2 kiszone

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka grzybowo-fasolkowa

Fasolkę oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki, gotujemy w słodkiej wodzie. Odcedzamy. Grzyby płuczemy, kroimy na mniejsze kawałki. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 17.03.2011 16:47
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak