Sposób przygotowania

BUDYŃ PRZYGOTOWUJEMY TAK JAK NA OPAKOWANIU DODAJĄC DO NIEGO CUKIER WANILIOWY. PO WYSTUDZENIU BUDYNIU UCIERAMY GO Z MARGARYNĄ NA JEDNOLITĄ MASĘ. TAK PRZYGOTOWANĄ MASĄ PRZEKŁADAMY PLACUSZKI MIODOWE.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moja ulubiona
  • 6
    original
    Opublikowano

    dianix

    Dobra do tortów!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna masa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    moja ulubiona masa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię ciasteczka z masą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !