Sposób przygotowania

Parówkę odwijamy z folii i każdą nacinamy wzdłuż. Ser żółty kroimy w cienkie, podłużne plasterki i wkładamy je do naciętej parówki. Wierzch posypujemy ostrą papryką. Smażymy na patelni. W międzyczasie na drugiej patelni kładziemy rozcięte na pół bułki spodem do środka, który lekko smarujemy masłem. Jak się przyrumieni obracamy na chwilę na drugą stronę, co chwilę potrząsając, aby się nie przypaliło. Parówkę kładziemy na talerze. Obok kładziemy pieczywo, które nasmarowujemy przekrojonym czosnkiem.
Można podawać z ketchupem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !