Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mrożony szpinak umieścić na patelni, dodać 3 ząbki czosnku posiekane. Gotować na wolnym ogniu. W miseczce rozdrobnić fetę, i ser topiony z odrobiną gorącej wody i zmieszać z drobno pokrojonym serem pleśniowym marmurkowym. Dodać do gotującego się szpinaku. Przyprawić pieprzem do smaku i ziołami jak równeż odrobiną kucharka. Makaron odcedzić, nałożyć gorący szpinak, posypać startym serem. Smacznego ;)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Isia

    Ale fajne spiralki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    makaron świetny, jakiej firmy kupujesz ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Ten akurat był COMBINO
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !