Sposób przygotowania

Mięso usmażyć z pieczarkami na maśle około 10 minut. Następnie posypać bułką tartą i wymieszać i smażyć jeszcze 2 minuty. Zalać bulionem i dusić 5 minut.

Na końcu zasypać serem i ciągle mieszając dusić 3 minuty by ser się nie przypalił.

Przygotować wcześniej naleśniki i nadziać nimi farsz z kurczaka.


Potrzeba około 8-10 naleśników.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    smakowite danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    bardzo smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekay pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe jak smakują. Muszę kiedyś zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !