Sposób przygotowania

Wątróbkę moczę w mleku 20 min. Roztapiam margarynę, przyprawiam watróbkę wyjętą z mleka i smażę do miękkości z cebulką, na koniec podlewając wodą by się nie spiekła.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja jeszcze obtaczam w mące. zdrowe i pożywne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    czasem też obtaczam w mące, ale tej akurat nie obtaczałam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbkę drobiową mogę jeść codziennie,zwłaszcza zrobioną według Twojego przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dziękuję serdecznie za tak miły komentarz :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    wątróbkę lubię w każdej postaci
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !