Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba drobiowa 70 dag
mleko
sól i pieprz
cebulka
margaryna do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa

Wątróbkę moczę w mleku 20 min. Roztapiam margarynę, przyprawiam watróbkę wyjętą z mleka i smażę do miękkości z cebulką, na koniec podlewając wodą by się nie spiekła.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

manaika 17.05.2012 12:39
pycha
kasienka23 14.04.2012 12:57
wątróbkę lubię w każdej postaci
Grażyna13 18.04.2011 10:23
Mniam :)
romanrafal
romanrafal 18.02.2011 15:02
bardzo smaczna
Izabela/bella81 11.01.2011 15:00
dziękuję serdecznie za tak miły komentarz :)
Ewa111 11.01.2011 10:40
wątróbkę drobiową mogę jeść codziennie,zwłaszcza zrobioną według Twojego przepisu
Izabela/bella81 23.11.2010 12:19
czasem też obtaczam w mące, ale tej akurat nie obtaczałam:)
pacpaw 23.11.2010 10:24
ja jeszcze obtaczam w mące. zdrowe i pożywne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak