Sposób przygotowania

Mięso wkładamy do naczynia żaroodpornego.

Mieszamy w misce jogurt z mąką i curry. Smarujemy takim sosem filety, posypujemy wierzchem bułką tartą i polewamy boki naczynia, aby nie zmyć sosu wodą.

Pieczemy w rozgrzanym piekarniku na 180 stopni 40 minut.

Można udekorować na wierzchu papryką czerwoną lub pietruszka.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    super danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    zapowiada się wspaniale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !