Sposób przygotowania

filety wyjmij ze slika odsacz, sliwki namocz w wodzie ok 1h, migdaly wyparz wrzatkiem, posiekaj sliwki ugotuj w wodzie przetrzyj przez sitko, poacz z oliwa i migdalami, dopraw do smaku sokiem z cytryna,
filety pokroj wzdluz, zwijamy w rulonik, spinamy wykalaczka, ukladamy na polmisku, zalewamy zalewa przygotowana, wstawiamy do lodowki na ok 1h, przed podaniem usun wykalaczki, udekoruj plastrami cytryny i zielenina

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    ale jaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !