Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placki ziemniaczano-grzybowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1/2 kg
grzyby świeże 30 dag
mąka 2 łyzki
sól
olej do smażenia
cebula 2 sztuki
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Placki ziemniaczano-grzybowe

Ziemniaki ścieramy na tarce o drobnych oczkach, dodajemy posiekane grzyby, cebulę. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokłądnie mieszamy. Smażymy placki na oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marybeth
Marybeth 29.11.2011 16:11
pyszności
Grażyna13 13.01.2011 11:22
Co za pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak