Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

panga 1 kg
koperek 4 łyżki
sól
cukier
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat 1 łyżeczka
oliwa 4 łyżki
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Panga koperkowa

Koperek siekamy, łączymy ze sobą wszystkie składniki.Masa koperkową nacieramy filety, układamy na folii aluminiowej i zawijamy w nia rybę. Przed zapieczeniem marynujemy ją przez około 12 godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak