Sposób przygotowania

Do 6 l garnka wlać niecały garnek wody. Włożyć surowe mięso. Osolić. Dodać jarzynkę. Dodać kawałek selera, kawałek zielonej części pora, pół pietruszki oraz pokrojona w kostkę marchewkę. Obrać ziemniaki i pokroić w kostkę, dodać do zupy. Do gotujących się warzyw dodać poszatkowaną kapustę. Gotować na wolnym ogniu 45 minut. Aż mięso zmięknie i ugotują się warzywa. Potem do smaku dodać odrobinę pieprzu i maggi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    uwielbiam ją jeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    najlepsza zupka na świecie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię jarzynowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !