Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z ryby
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
bazylia
cebula
śliwki suszone
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z grilla

Filet myjemy, suszymy, nacieramy sola oraz pieprzem i przyprawa. Cebule obieramy i kroimy na talarki. Rybe ukladamy na folii skropionej wczesniej kilkoma kroplami oleju, obkladamy na niej pokrojona cebulke wraz z suszonymi sliwkami. Pieczemy na grillu 20 minut, smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak