Sposób przygotowania

Kotlet rozbić tłuczkiem, posolić i opieprzyć. Moczyć w rozbełtanym jajku, potem w bułce tartej i smażyć na gorącym oleju z obu stron, aż się mięso zarumieni. Podawać do ziemniaków lub jako przystawkę do kolacji.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    proste i tanie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam miałam wczoraj na obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    schabowy chyba na każdym stole wita :0
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    i każdy go potrafi zrobić :)
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    Standardowy obiad niedzielny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !