Sposób przygotowania

Mięso z kurczaka podzielić na kilka kawałków, rozbić, z każdej strony posolić, popieprzyć i posypać papryką. Gdzieś około pół paczki średniej wielkości paluszków rozbić tłuczkiem w woreczku foliowym, albo rozwałkować wałkiem. Jajko roztrzepać. Każdy filet maczać w jajku, a potem obtaczać w rozdrobnionych paluszkach. Smażyć na patelni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetny pomysl i super wykonanie:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    na pewno smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na taki pomysł bym nie wpadł!koniecznie muszę spróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Fajne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    świetny pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    nigdy nie próbowałam w paluszkach ale może sie skusze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !