Sposób przygotowania

TRUSKAWKI OBIERAMY, MYJEMY , ZASYPUJEMY CUKREM I POZOSTAWIAMY NA KILKA GODZIN AŻ PUSZCZĄ SOK. NASTĘPNIE GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU DO 10 MINUT, NASTĘPNIE DODAJEMY MIÓD I SOK Z CYTRYNY, POZOSTAWIAMY JESZCZE NA MAŁYM OGNIU TAK DO 30 MINUT. PO WSZYSTKIM ROZLEWAMY DO SŁOIKÓW I ZAKRĘCAMY.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    robię podobny;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    taki najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    domowy najlepszy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    najsmaczniejsze są dżemy domowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój ulubiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !