Sposób przygotowania

Makrelę dokładnie obieramy z ości. Jajka oraz szczypiorek bardzo drobno kroimy. Por również kroimy kroimy w malutką kosteczkę i następnie przelewamy wrzątkiem. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy musztardę, majonez, przyprawiamy w razie potrzeby solą i pieprzem i miksujemy na jednolitą masę. Doskonale nadaje się jako smarowidło do pieczywa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wygląda zachęcająco;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł i z pewnością smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    lubię makrelkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetna ta pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !