Sposób przygotowania

Do wody wrzucamy liść, ziele, 2 kostki i zagotowujemy. Do gotującego się wywaru wkładamy żeberka i gotujemy ok. 15 min. Po wyjęciu posypujemy solą i nakładamy marynatę (przepis \"Marynata miodowo-jałowcowa \"). Odstawiamy w chłodne miejsce na kilka godzin. W rozgrzanym do 200°C ok 15 min, aż się zarumienią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo ciekawa marynata!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię takie smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    z miodem - rewelacja!
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !