Sposób przygotowania

MĄKĘ MIESZAMY Z PROSZKIEM DO PIECZENIA I CYNAMONEM. ODDZIELAMY ŻÓŁTKA OD BIAŁEK I Z BIAŁEK UBIJAMY SZTYWNĄ PIANĘ. W DRUGIM NACZYNIU UCIERAMY MARGARYNĘ Z CUKREM. UCIERAJĄC DODAJEMY PO JEDNYM ŻÓŁTKU, A NASTĘPNIE MĄKĘ. GDY CIASTO ZACZNIE GĘSTNIEĆ DODAJEMY MLEKO. NA KONIEC MIESZAMY DELIKATNIE Z PIANĄ Z BIAŁEK. DO PRZYGOTOWANEJ FORMY WYLEWAMY CIASTO I PIECZEMY OKOŁO 40-45 MIN. PO WYSTUDZENIU MOŻNA POLAĆ LUKREM LUB CZEKOLADĄ.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    muszę upiec,ciekawi mnie smak cynamonu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    cynamonowej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam babki, a cynamonowa.... na pewno jest przepyszna - wypróbuję przepis
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    O, na święta jak znalazł!
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    z cynamonem,,, ciekawe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię cynamon pewnie by mi bardzo smakowała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    muszę spróbować
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    trzeba wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bombowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !