Sposób przygotowania

Zółtka z cukrem ubic do białości dodać mleko cukier wanilinowy , na końcu powoli spirytus.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    straszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam,bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam ajerkoniak szczególnie dodawać do kremów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !