Sposób przygotowania

Kurczaka oczyścić i podzielić na części. Oprószyć Kucharkiem i włożyć do żaroodpornego naczynia. Pokrojonego pora wyłożyć na kurczaka, posypać rodzynkami. Na wierzch położyć masło. Piec 30 minut. Przed podaniem polać śmietaną i oprószyć pieprzem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe danie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacyjny;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały!!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !