Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

puree

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

soi 1,5 szkl
cebula 1
olej 3-4
wywar z kości 1/2 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: puree

Ugotowana i odcedzona soje zemlec poki goraca. Podsmazyc na tluszczu z cebula i dodac wywar. Wymieszac. Dobre do kielbas, parowek, kapusty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak