Sposób przygotowania

Kość wrzucić do wody. Obrać ze skórki marchewkę i pokroić w plastry, dodać do wody i zagotować. Dodać pół kostki rosołowej. Dodać pół przecieru pomidorowego, zagotować. Wrzucić połowę torebki ryżu i gotować na małym ogniu, aż ryż dojdzie. Zagęścić rozmieszaną mąką z wodą i śmietaną, zagotować. Doprawić przyprawami do smaku. Gotowe!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Uwielbiam pomidorówkę! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam pomidorowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !