Sposób przygotowania

Podane składniki na ciasto dokładnie wymieszać. Piec ok. 20 minut. Następnie przygotować masę. Galaretkę rozpuścić w szklance gorącej wody pozostawić do zastygnięcia. Szklankę śmietany (może być troszkę więcej) ubić z cukrem. Żelatynę rozpuścić w 1/3 szklanki gorącej wody i zostawić do ostygnięcia. Galaretkę pokroić w kosteczkę i dodać do ubitej śmietany. Delikatnie wymieszać. Smarować powstałą masą upieczone i przekrojone na pół ciasto. Odstawić do lodówki na parę godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    bardzo mi się podoba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    prezentuje się całkiem apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pięknie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !