Sposób przygotowania

Brokuła podzielić na różychki i ugotować w rosole z kostek z dodatkiem liścia laurowego i czosnku. Odcedzić, ułożyć w salaterce i udekorować majobezem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    Szybko, jako dodatek do obiadu jak znalazł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się to rozwiązanie;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !