Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sznycle z szynki 4
łyżka masła
łyżka mąki
olej 3łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z grzybami

Grzyby zalać wodą moczyć godzine,ugotować w tej samej wodzie,osączyć,drobno pokroić.Cebule obrać,posiekać,zeszklić na maśle,dodać grzyby,smażyć 5min.Doprawić solą,pieprzem,ostudzić.Mieso posmarować farszem i zwinać w roladki,obtoczyć w mące i smażyć na rumiano na oleju.Sos przygotować według przepisu na opakowaniu.Roladki przełożyć do sosu i dusić 5min.Podawać z kaszą jeczmienna.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

izapozdro 20.04.2011 20:26
smaczne
Izabela28 21.02.2011 16:51
Smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak