Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić,umyć,pokroić w cząstki.Do 1l wrzącej wody wrzucić pieczarki i mrożony groszek,gotować 5min.Wsypać rosół z kury,wymieszać i gotować kolejne 10min.Doprawić do smaku maggi i pieprzem.Natkę umyć osuszyć,posiekać.Rosół rozlać do miseczek,każdą porcje posypac natką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawe połączenie, nie jadłam jeszcze rosołu z groszkiem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    nie jadłam jeszcze rosołu z groszkiem, ale wyprubuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    musi być smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !