Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z groszkiem i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

przyprawa Przyprawa do zup Kucharek-
pieczarki 10dag
mrożony zielony groszek 10dag
pęczka natki 1\\3
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z groszkiem i pieczarkami

Pieczarki oczyścić,umyć,pokroić w cząstki.Do 1l wrzącej wody wrzucić pieczarki i mrożony groszek,gotować 5min.Wsypać rosół z kury,wymieszać i gotować kolejne 10min.Doprawić do smaku maggi i pieprzem.Natkę umyć osuszyć,posiekać.Rosół rozlać do miseczek,każdą porcje posypac natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 18.07.2011 23:47
musi być smaczny
izapozdro 20.04.2011 20:21
nie jadłam jeszcze rosołu z groszkiem, ale wyprubuję
Izabela28 21.02.2011 16:54
ciekawe połączenie, nie jadłam jeszcze rosołu z groszkiem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak