Sposób przygotowania

Kapustę ugotować, odcedzić, doprawić solą, pieprzem, przyprawą do potraw Prymat. Słoninę pokroić w kostkę i usmażyć. Gdy się zrumieni połowę odlać do 2 garnka. Cebule drobno pokroić i smażyć na słoninie, doprawić solą i pieprzem. Fileta pokroić w kostkę, doprawić solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka Prymat, smażyć na odstawionej części słoniny. Wszystko razem połączyć z kapustą i smażyć razem ok. 10 min. Makaron ugotować, odcedzić i połączyć z resztą. Można użyć makaronu łazanki, ale ja wolę falbanki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z kurczakiem nie robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam łazanki ale z kurczakiem też nie robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    fajny przepis :)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    za łazankami nie przepadam, ale jakby mi ktoś takie podał to bym się skusił :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam łazanki a z kurczakiem muszę wypróbować
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie obiady
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    z kurczakiem jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Co z tą kapustą? Główkę mam smażyć? Pokroić? Przed gotowaniem ... po? Początkujący

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !