Sposób przygotowania

Jeśli kapusta jest bardzo kwaśna -płuczemy i zalewamy wodą, aby przykryła jej powierzchnię. Grzyby moczymy godzinę i razem z wodą dodajemy do kapusty. Wrzucamy przyprawy, wlewamy oliwę i gotujemy do miękkości.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszna!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    kapustka..mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    jak zawsze dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    baardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    idealna na farsz
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetna do obiadu
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię taką kapustkę....
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    brakuje mi tylko podanych proporcji składników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !