Sposób przygotowania

Cebule pokroić i dodać do mięsa, wbić jajo i dodać przyprawy do smaku, Pieczarki zeszklić na patelni z odrobiną cebuli, posolić i popieprzyć. Ser pokroić w słupki, mięso mielone rozłożyć sobie na dłoni i ułożyć trochę pieczarek i na to ser i formować kotlety. Mięso obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni, na oleju z obu stron około 3 min

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jak dla mnie to pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyśmienite danie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię to
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    fajne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !