Sposób przygotowania

TRUSKAWKI KROIMY W PLASTRY, MIESZAMY Z CUKREM PUDREM. ŻÓŁTKA UBIJAMY Z CUKREM I CUKREM WANILIOWYM. MIESZAMY Z MĄKĄ. DODAJEMY PIANĘ Z BIAŁEK. NA PATELNI ROZGRZEWAMY OLEJ I KŁADZIEMY MASĘ BISZKOPTOWĄ. SMAŻYMY POD PRZYKRYCIEM NA MAŁYM OGNIU OK 8 MIN. USMAŻONY PLACEK WYKŁADAMY NA TALERZ I KŁADZIEMY NA TO TRUSKAWKI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    Wszystko co dotyczy truskawek to chyba bym zjadła.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    oszamałbym hehe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    wyborny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    brzmi smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !