Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nastój orzechowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spirytus 1 l
orzechy włoskie 12 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nastój orzechowy

Młode zielone orzechy włoskie pokrajać, zalać spirytusem, zamknąć szczelnie w słoju i macerować przez miesiąc. Następnie przefiltrować i przelać do butelki. Dodawać do wódki czystej, dosłodzonej karmelem, w\\g indywidualnego smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak