Sposób przygotowania

Matjasy, paprykę , ogórka kiszonego kroimy. Kapustę szatkujemy. Dodajemy oliwki i pokrojoną na większe części mozarellę, Dodajemy troszkę pieprzu, oliwy z oliwek i mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    mniam- spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pięknie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ładna
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszność

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !