Sposób przygotowania

Czosnek utrzeć w moździerzu, wymieszać razem ze śmietaną lub innym nabiałem. Z mąki, mleka, jajka, soli zrobić ciasto naleśnikowe. Dodać szpinak i wymieszać. Usmażyć na patelni naleśniki. Pkroić pomidora w łódki. Na każdy nalesnik położyć parówkę, pomidora i zwinąć. Smażyć z dwóch stron. Podawać polane sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Niestety po raz kolejny dodano zdjęcie do mojej potrawy przez kogoś innego i zdjęcie to w żaden sposób nie odzwierciedla mojego przepisu!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    muszą być pyszne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !